Este momentan doar pentru telefoanele cu Android și varianta de iOS va veni în curând, este în stare „beta”, deci încă se lucrează la ea, dar avem prima aplicație funcțională și vă invităm s-o încercați: Telegraf. Știri și stop. De menționat că încă mai lucrăm la ea, că ne zboară uneori degetele și mai facem și prostii cu ea, dar că merge!

 Telegraf este o aplicație de știri selectate de oameni inteligenți, pentru oameni inteligenți . Secțiunea Știri conține informațiile pe care noi le-am considera importante pentru ziua respectivă, din surse de încredere. Flux-ul există ca aveți o referință fără intervenția noastră, dar dintr-o serie mai largă de surse – practic, să nu credeți că vă păcălim! Secțiunile Diasporă, Moldova și Centenar sunt acolo pentru subiecte conexe, iar zona Internațional oferă știri în limba engleză. Link-urile merg spre site-urile de știri, aplicația este gratuită și nu intenționăm să facem bani din ea (dar dacă doriți să susțineți proiectul mai larg, puteți face o donație).

E simplu: cele mai importante știri ale zilei, câteva informații suplimentare de interes sau lecturi plăcute, educate pe termen de larg interes și un context important pentru românii care sunt împrăștiați în toată lumea. Nici nu anunțăm cutremure! Să-mi fie iertată aroganța 🙂

Vom continua să dezvoltăm aplicația, iar varianta de iPhone vine în curând. Nu uitați, dacă o instalați pe aceasta de Android, să vă abonați la update-urile de pe Google Play. În momentul de față, în fiecare zi venim cu o versiune nouă.

Posted by Mihnea

Mihnea Dumitru este fondatorul proiectului. Când nu scrie SF-uri, fotografiază demonstrațiile din Piața Victoriei sau comentează politică pe Adevărul, Facebook și Twitter.

Alătură-te discuției