Încă mai așteptăm ca fantoma lui Steve Jobs să ne permită publicarea aplicației Telegraful pe App Store, dar șansele sunt foarte mici că se va întâmpla. Lucrul acesta ne forțează să regândim un pic strategia inițială. Vestea bună este că am strâns, la lansare, în ultimele zile, peste 1000 de like-uri pe pagina de FB și că am atins 100 de instalări ale aplicației pe Play Store (Google e mai înțelegător cu noi). Având în vedere că lansarea a fost pe 1, nu e rău deloc.

Am hotărât ne dezvoltăm prezența pe Facebook, ceea ce înseamnă că Telegraful devine și pagină. Practic, ne dezvoltăm pe orizontală întâi și nu mai forțăm oamenii să iasă din bula socială. Nu știu cât de banal sună, dar pentru noi e o decizie strategică. Fără aplicații de Apple, suntem loviți – și chiar dacă ne dă drumul stafia lui Steve Jobs la Telegraf, tot nu vom putea trece de fiecare dată, pentru fiecare dintre aplicațiile dezvoltate, prin același circ.

Așadar, vom continua să dezvoltăm aplicații pentru Android, dar ne vom concentra ceva mai mult pe site-uri și Facebook în următorul an, când avem alte 2 aplicații programate. Momentan, privim înainte spre dezvoltarea comunității pe mediile sociale. Fără săgeți, deci:

 

Cam asta e ideea. Când vom avea și asociația înființată, probabil prin ianuarie, vom începe să ne schițăm și următorul proiect din plan, mai exact pe tema fake news. Până atunci, v-am plictisit destul cu planurile noastre, le mulțumim celor care ne susțin și vă urăm tot ce e mai bun!

meritați o poză cu o pisica draguță.

 

 

Posted by Mihnea

Mihnea Dumitru este fondatorul proiectului. Când nu scrie SF-uri, fotografiază demonstrațiile din Piața Victoriei sau comentează politică pe Adevărul, Facebook și Twitter.

Alătură-te discuției