Din update-uri punctuale, despre Telegraful:

În povestea asta la care ne-am înhămat, învățăm în mare parte pe drum. Suntem realmente surprinși de popularitatea Telegrafului pe Facebook. Avem peste 1300 de cititori și suntem în creștere. În ciuda reclamei, pe Google Play nu prea face vâlvă (~100 instalări funcționale) și cum am închis pe moment dezvoltarea pentru Apple, ne gândim să refacem și aplicația de Android. Asta va însemna o regândire a întregii afaceri, mai exact:

  • Telegraful rămâne principala noastră aplicație, cea de știri. Este disponibilă acum pe telegraful.net și pe Facebook. Ideea rămâne aceeași, să oferim cele mai interesante și importante știri ale zilei, din surse de încredere.
  • Telegraful pe Android va fi relansat de Crăciun, dar vom continua cu cele trei în paralel, fără să mai îndreptăm lumea spre aplicația de Google Play în mod principal. Oricum, ea va trebui reinstalată (vă anunțăm noi când va fi cazul). Aș mai adăuga și că reducem costurile cu noua aplicație.
    •  Atât site-ul, cât și noua aplicație vor avea notificări pentru articolele selectate.

Din update-uri macro, despre Fundația:

Vom lucra la următoarele aplicații/site-uri/pagini Fb din ianuarie. Suntem, vorba englezului, „excited” pe tema lor.

Din alte update-uri:

Actele asociației noastre vor fi depuse în curând la judecătorie. Suntem trei inși care inițiem demersul, eu (Mihnea Dumitru), Cosmin Dragomir (jurnalist și antreprenor) și Roxana Cristea (specialist finanțe). Suntem oameni normali la cap, tineri, cu ceva experiență în online. Împărtășim aceleași idei legate de țară, neam și viitor, inclusiv pe tema proiectului Fundația. Dorim să oferim un pod de legătură între diaspora și românii din țară prin intermediul tehnologiei.

Posted by Mihnea

Mihnea Dumitru este fondatorul proiectului. Când nu scrie SF-uri, fotografiază demonstrațiile din Piața Victoriei sau comentează politică pe Adevărul, Facebook și Twitter.

Alătură-te discuției