Avem trei proiecte pentru începutul lui 2018.

Primul ține de fake news și va reprezenta o încercare de filtrare a surselor românești de presă și a conținutului aferent. Am demarat lucrul la prima parte din proiect, mai exact identificarea unor termeni cheie (vezi aici, șocant, inimaginabil etc.). Pe tema surselor de știri, cred că vom face și un pic de crowdsourcing. Vedem ce ne permit cunoștințele și tehnologia.

Al doilea proiect ține de Centenar și aici dorim să facem „câteva fapte bune”. Ce vor însemna acestea, rămâne încă de discutat și de văzut, dar inițiativa va avea și elemente de responsabilitate față de mediu.

Al treilea este mult mai complex și va conține elemente de interactivitate. Cel mai probabil va fi un soi de joc cu valențe politice și sociologice, pe ideea educării cu privire la complexitatea statului, a procesului executiv, dar și a parcursului legislativ.

Toate sunt pentru perioada ianuarie – martie. Rămâneți pe frecvență.

Posted by Mihnea

Mihnea Dumitru este fondatorul proiectului. Când nu scrie SF-uri, fotografiază demonstrațiile din Piața Victoriei sau comentează politică pe Adevărul, Facebook și Twitter.

Alătură-te discuției